Padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés

Mivel csökkenthetjük még a fűtési számlákat, ha kiválasztottuk a számunkra legmegfelelőbb kazánt? Természetesen a fűtés módjával. A következőkben sorra vesszük a legnépszerűbb sugárzó hő leadók osztályába tartozó fűtéseket, melyek láthatatlanok, gazdaságosak és akár hűtésre is alkalmazhatóak.

Padlófűtés

Az alacsony vízhőmérsékletű rendszer kizárólag hidegburkolatú helyiségeknél alkalmazható. Gazdaságosságának egyik oka, hogy adott hőérzet biztosításához alacsonyabb hőmérsékletre van szükség, mint más fűtési módszereknél (pl radiátor), mivel a fűtött helyiségekben ideális vertikális hő elosztás alakul ki. 1 C hőmérsékletcsökkenéssel, kb. 5% energia megtakarítást fedez, ami 10-15%-ot is lefaraghat a fűtési kiadásokon. Egyetlen hátránya a por. Ha ezt a fűtési módszert választjuk, sűrűbben kell takarítanunk.

Mennyezetfűtés

A padlófűtéshez hasonló alacsony vízhőmérsékletű mennyezetfűtés szintén rendkívül kellemes hőérzetet és számszerűsíthető megtakarítást eredményezhet. Kevésbé költséges szerkezeti átalakításokkal jár a kialakítása, mint a padlófűtésé és önmagában is elegendő.

Falfűtés

A gazdaságosságának oka szintén az alacsony hőmérsékletű keringetett folyadék (45-47C). A falfelületek fűtése egyenletes meleget teremt a helyiség minden pontjában. A falfelületek nagysága arányos a gazdaságossággal.
Hálókban és nappalikban, ahol sok időt tartózkodunk, önmagában ritkán elegendő kizárólag a falak fűtése. Óriási sajátossága, hogy a külső falakra szerelt rendszerek megszűntetik a hidegsugárzást.faelgázositó kazán házhozszállitásRendelési információk

Amennyiben sikerült kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb faelgázosító kazánt, vagy segítségre lenne szüksége, Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Email:
szilvasiferenc79@gmail.com
Atmos faelgázositó kazánok

Ügyfélszolgálat
 
faelgázositó kazán kapcsolat rendeléshezKérje részletes Árajánlatunkat!
Segítségre lenne szüksége egy összett faelgázosító - fűtési rendszer megtervezéséhez?

Email:

szilvasiferenc79@gmail.com
  


Legnépszerűbb Cikkeinkből

Hogyan működik az elgázosító kazán?
Egyedülállő kettős égéstér, és automatizált vezérlés által ellenőrzött égési folyamat.
Hogyan ellenőrízhető a tüzelő nedvességtartalma?
Faelgázosító kazánban maxmum 20% nedvességtartalmú tüzelőt égethetünk.
Használati meleg víz előállítás!
Nemcsak fűtésre, hanem akár használati meleg víz előállításra is használható a faelgázosító!
Faelgázosító és puffer tartály!
Tegye még gazdaságosabbá a fűtést, a faelgázosító kazán extra
hőenergiájának elraktározásával!