Szénelgázosító kazánok

A szénelgázosító kazán-rendszerek, remek megoldások azok számára, akik a hagyományos széntüzelés, modern és gazdaságos lehetőségét szeretnék otthonukban megvalósítani.


Atmos Ac Szénelgázosító kazánok


Atmos C Fa és Szénelgázosító kazánok


Szénelgázosítás

A szén, a hagyományos tüzelőanyagok egyik leghatékonyabbja, mivel rendkívül magas a fűtőértéke, és égése jól szabályozható. Hagyományos vegyestüzelésű kazánban azonban, -hasonlóan a hasogatott fa és brikett tüzelőanyagokhoz- az égése során keletkező magas fűtőértékű gázai elillanak a kéményen keresztül. Pedig ez a füstgáz, magas szénmonoxid, széndioxid és szénhidrogén tartalmának köszönhetően, jól ég.

Szélelgázosító kazánokkal már gond nélkül felhasználhatjuk a szén égése során keletkező gázokat, melyeket a kazán egy különálló, kerámia-égésterű kamrában éget el. Az égést szabályozó mikroprocesszoros elektronika, minden mozzanatát ellenőrzi és vezérli a kazán működésének, amely az általunk beállított hőmérsékletet biztosítja. 

Komfortérzet és gazdaságosság

A levegő-szabályzott, hosszúra nyújtott égési idő eredményeként, kevesebb alkalommal kell a kazánra tennünk, ami gazdaságosabbá teszi a tüzelőanyag használatot és komfortérzetünk is kellemesebb lesz.
A gazdaságosság tovább növelhető, ha puffertartályt is csatlakoztatunk a rendszerhet. Ezzel elraktázorhatjuk a megtermelt, de pillanatnyilag felesleges höenergiát, melyet a jövőben fűtésre, vagy használati meleg vízként is felhasználhatunk faelgázositó kazán házhozszállitásRendelési információk

Amennyiben sikerült kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb faelgázosító kazánt, vagy segítségre lenne szüksége, Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Email:
szilvasiferenc79@gmail.com
Atmos faelgázositó kazánok

Ügyfélszolgálat
 
faelgázositó kazán kapcsolat rendeléshezKérje részletes Árajánlatunkat!
Segítségre lenne szüksége egy összett faelgázosító - fűtési rendszer megtervezéséhez?

Email:

szilvasiferenc79@gmail.com
  


Legnépszerűbb Cikkeinkből

Hogyan működik az elgázosító kazán?
Egyedülállő kettős égéstér, és automatizált vezérlés által ellenőrzött égési folyamat.
Hogyan ellenőrízhető a tüzelő nedvességtartalma?
Faelgázosító kazánban maxmum 20% nedvességtartalmú tüzelőt égethetünk.
Használati meleg víz előállítás!
Nemcsak fűtésre, hanem akár használati meleg víz előállításra is használható a faelgázosító!
Faelgázosító és puffer tartály!
Tegye még gazdaságosabbá a fűtést, a faelgázosító kazán extra
hőenergiájának elraktározásával!